Måndag

Hej <3
Har ganska nyss kommit hem från Sickla. Jag och farmor var där och shoppade.
Först åkte vi till stan och skulle shoppa där. Jag har aldrig sett något liknande! Det regnade som sjutton! Det gick inte att vara ute. Jag och farmor blev genomblöta och vi frös så vi skakade. Så vi åkte hem igen, bytte om, åkte till McDonalds och sen till sickla. Jag köpte väska, läppglans, hårspray, klänning/tunika, deo och så var jag tvungen att slänga på lite skvaller-blaskor ;) hehe. Men det var kul (Y).
Imorrn blir det keramik-målning... Men jag vet inte, vi kanske hoppar det om jag ber snällt. Har faktiskt ingen vidare lust. Vill hellre åka till gamla stan eller något.
Well. Bilder kommer såklart senare. Måste verkligen skaffa mig en egen kamera!
Puss på er <3


I Stockholm!

Heej! Nu var det ett tag sen, igen :/ är dålig på att blogga jag vet. men om jag inte håller igång med bloggandet tappar jag intresset.
Måste bara tacka alla som kommenterat! Visst, det är få som har gjort det, men det värmer! Tack ska ni ha ^^
Ni ska bara veta att jag är dötrött. Mina ögonlock åker igen stup i kvarten och jag orkar knappt resa mina fingrar över tangentbordet.
Idag har jag vart i Nacka Forum med farmor, och jag köpte lite grejer. Mussepigg-tröja (jätteläcker!), böcker, plånbok, skor, underkläder, pjamas och keps! har ingen kamera med mig (förutom mobilen, men jag har ingen USB-sladd med) så bilder kommer senare, i slutet av veckan (får vi hoppas, det kan bli senare). Imorrn ska vi troligen till Sickla och shoppa. På tisdag får vi se. Och på onsdag med. På stan ska vi ialf. Och gamla stan, såklart.

Nu har jag inte mycket mer att berätta, främst med tanke på att jag snart somnar över tangentbordet.
Puss <3

Mätt

Hej! Jag är supermätt! Det känns som att jag ska spricka eller liknande inom några minuter. Herregud... smällde i min en calzone med räkor...
Innan vi käkade pizza hade vi just anlänt från båten, där vi sjösatt den. (vi är sent ute, jag vet). Det tog 4 timmar. Men well... Puss vi ses <3
 
 

Onsdag

Hej allihopa! Ja, idag är det onsdag och dagen kommer se ut som den... alltid gör. Jag har haft rätt tråkigt hitills på sommarlovet. Det är ju bara tråkigt väder hela tiden!! Hoppas verkligen inte att det blir som förra sommaren. Det är ju för sorgligt!
Men, ialf. Jag vet inte om jag kommer på något speciellt att prata om... Jag skulle haft kameran hemma hos pappa också så kunde jag lägga ut dagens outfit osv. Men nu har jag ju inte det...
Längtar så in i bomben till den 5-6 juli! För då är det Arvikafestivalen som gäller :DDD Har beställt biljetter nu :) Det ska bli fett kul!
Jag kommer ihåg förra året på Arvikafestivalen... Kanske den lyckligaste dagen i mitt liv. Jag fick ögonkontakt med Ola! För er kanske det inte låter så stort. Men det var det för mig, det kan jag lova!
Jag har tänkt lite på vad man ska ha på sig för kläder. Om det blir fint väder ska jag definitivt ha på mig min gula klänning! Så hade jag tänkt mig vita tajts och mina svart-vita stövlar, eftersom jag vet hur lerigt det var förra året. Om det blir dåligt väder vet jag inte riktigt vad jag ska ha... Det blir väl långbyxor och kanske en tröja. Lite tråkigt, men...
Det blir ialla fall kul!

Ha det bra tills jag återkommer <3 puss

Musik


Tjo! Sitter här och lyssnar på musik (som vanligt :D). Men jag kom att tänka på att jag kanske kan framföra för er vad jag lyssnar på mest just nu! Och jag har faktiskt bestämt mig för att inte få välja The Ark, för då kommer listan bara bestå av The Ark låtar. Hehe. Här kommer min lista:

1. Teenage dirtbag - Weezer
2. Divine - Sebastien Tellier
3. Numb - Amanda Jenssen
4. Hold on, be strong - Maria Haukaas Storeng
5. To be with you - Mister Big
6. Paint it black - The Rolling Stones
7. We're from Barcelona - I'm From Barcelona
8. U & ur hand - Pink
9. Ziggy Stardust - David Bowie
10. Needles and pins - The Ramones

Det var min topp-10 lista. Hur ser din ut? :)

Allsång

Började kolla på allsång på skansen. Men när det där allsångsolot började orkade jag inte kolla mer. Det enda roliga med allsång är  om det är med någon bra kändis.
Jag var där förra året, då The Ark var med. Jag och farmor åkte dit tidigt och ställde oss i kö till insläppet. Det tog ganska lång tid. Sen släppte de in oss, och jag tänkte att jag skulle springa hela vägen till scenen, vilket jag inte orkade för det är mycket längre väg dit än vad man kan tro. Så jag tröttnade efter typ.. en fjärdedel. Men som tur var hamnade jag längst fram ändå, på ståplatser. Farmor satte sig på sittplats ganska långt bak, så jag skulle stå själv. Jag satt där och svettades i mina långa, svarta stuprör hela dagen. Jag hade med mig två tidningar och saker att äta. Jag hade gymt tråkigt hela tiden! Plus att jag höll på att drukna i svett. Fast det blev mycket roligare när de började repa. Först repade Pernilla Wahlgren och hennes so ett tag, sen kom The Ark in. Fan vad bäst de var! Jag ropade på martin och lasse. Jag fick vikningar tillbaka av båda! Och när jag ropade på Jepson vinkade han, jag gav han en slängpuss och han visade tummen upp åt mig! Herregud! När jag ropade på Ola, så vände han sig om och jag vinkade. Det gjorde dessvärre alla andra omkring mig också, så han visste inte att det var jag, tyvärr. Då tyckte jag åtminstonde att all tråkighet hade vart värd det hela. Men sen fick vi vänta ytterligare ett tag. Så blev det genrep. Ett ord, fem bokstäver. H-J-Ä-L-P. Det knuffades som attan! Jag fattar inte att jag överlevde?! Så efter genrepet hade jag endel blåmärken, och jag tänkte och undrade hur det skulle bli när det var sändningsdags. Jag övervägde att sätta mig längra bak, hos farmor isället. Jag var i och för sig ganska besviken, jag hade ju väntat hela dagen (i mina långa, svarta byxor, dessutom) för att få stå längst fram och få se mina idoler för första gången. Men det blev bra tillslut. Jag fick ialf hjälp med att hålla i min banderoll! "The Ark in my heart" stod det på den. Jag ko faktiskt till och med med i TV.

Här är bilden från ett klipp från youtube, från TV-sändingen när jag var med. Thihi.


Puss hejdå <3
 

Nyinflyttad

Jag har precis flyttat hit från bloggspace! Har redan hunnit lägga ut den nya layouten och mixtrat lite! ^^
Jag flyttade hit av anledningen att bloggspace kändes så... enformigt. Här det det liksom mer fritt val av layout osv. :) Jag ska titta vidare lite mer på sidan, så återkommer jag!

Puss

RSS 2.0