080828

Hej bloggen! Kommer inte ursäkta mig för att jag har vart urusel på att uppdatera de senaste dygnen. Jag har egentligen haft tid att blogga, men det är många tankar som stått i vägen. Det händer så mycket nu, och allt vill jag inte skriva ner i bloggen. Blandade känslor helt enkelt. Det är egentligen så mycket jag vill få ur mig, men jag vet inte vem jag ska vända mig till och hur jag ska förklara hur jag känner (främst med tanke på att jag inte riktigt vet vad jag känner). Allt cirkulerar kring mitt huvud och Jesus vad rörigt det är! Jag tänker och tänker hela tiden. Och ju mer jag tänker, desto mer inser jag att högstadiet kommer att bli kanske den värsta perioden i mitt liv. Jag får ont i huvudet av allt som rör mig nu! Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.
Okej, tanken med det här inlägget var inte att klaga, utan bara att upplysa er om varför min uppdatering suger.
Men nu ska jag tänka lite mer medans jag försöker sova. Godnatt.

Nytt

Tjena! Tänkte ju då visa upp lite nya grejer jag köpte på stan igår/i lördags;


Kortärmad blus, H&M, 98 :-


Kjol med hängslen, H&M, 250:- (typ)


Mapp med "småmappar" i (typ, haha), Åhlens, 70 (ca). Olika pennor, Åhlens, runt 50, kanske?


Bronx, Footnews, ca 300 på rean


De var de grejerna jag köpt! :D Är superdupernöjd, hehe. Kjolen blev dock inte så bra på bild, nu får se den på någon annan gång när jag orkar, haha. Ska åka till Footnews imorrn och kolla på jag kan få lite rabatt på dom, eftersom vi märkte att det var ett jack i den där fram. (syns knappt på bilden). Dom blir skitsnygga till ett par mörkblå jeans!

Ska nog dricka lite vatten, har jätteont i huvudet. Men ni får hare så länge. Puss <3


080825

Hejhej! Idag var det ju då skola igen efter en skön helg. Man känner verkligen nu att det drar igång som vanligt :( Vi skulle ha typ friluftsdag idag, det var sjukt tråkigt. Men well... Snart drar vanliga schemat igång, då blir det ännu tråkigare, så jag ska inte klaga.
Vet ni vad? Mitt marsvin, Skrållan, fyller år idag! Ska fira henne med lite grönsakstårta och presenter sen, hihi. Kanske låter lite överdrivet, men hon är verkligen värd att uppvaktas, haha. Så nu ska jag ta och göra den där tårtan till henne, så blir hon glad!

Puss <3


Idag har jag...

... följt med mamma och brosan till biltema
... åkt runt på en kickboard på biltema
... ätit på Max
... åkt in till stan
... köpt ett bar Bronx
... tänkt väldigt mycket på honom
... köpt mappar och pennor till skolan
... varit sugen på glass
... undrat varför H&M inte har öppet på söndagar
... på mig mina nya kläder

Sorry

Ledsen för dålig uppdatering... Jag har inte hunnit försen nu. Igår var jag först med mamma på stan, köpte lite grejer (visar senare). Sen åkte vi till "Solliden rock" som är en sjukt liten "festival" här i området. Min brorsa spelade med sitt band, dom var ganska bra faktiskt! Och sen lyssnade vi på de andra banden också. Bla min grannes band "Super ninja monkey team" hehe. För er som är intresserade skriver min granne alltid en "spalt" eller vad man ska kalla det i tidningen "FRIDA". ;)
Sen blev jag KÄR. hahahahaha. Nemen, sjukt snygg var han! Ska kanske inte skriva hans namn här, ifall han råkar klicka in på min blogg.

Men vi hörs senare! Pussar <3

23.39

Hade tänkt att lägga mig nu. Är väldigt trött, måste verkligen sova ut!
Imorrn blir det stan med mamma =) Vi ska fika lite och kolla runt. Mysigt!
Ikväll har vi kollat på en film.. den sög... ni vet en sån där kärleksfilm? Fast den slutade inte lyckligt. Usch. Minns tyvärr inte vad den hette, men ni ska inte se den i vilket fall! Den är så sorglig.. Både mama OCH jag grät (jag har svårt för att gråta till filmer) och jag hatar det. Jag hatar filmer som är sorgliga, de får en att inse att livet kanske inte alltid är som en dans på rosor, som jag tycker. Det dör alltså en i slutet på filmen. Åh, tårarna bara forsade!
Nej, nu ska jag tänka på bra saker. Jag ska inte kolla på sorgliga filmer, bara typiska tonårsfilmer som jag redan sett tusentals gånger. Haha.

Men nej, nu ska jag borsta tänderna och allt annat man gör innan man ska sova. Det är bara det att jag är sjukt skrivsugen... fast jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Hehe, typiskt mig.

Pussgonatt<3


Spindel... usch!

Den här godingen har sitt hem utanför vårat fönster. Trevligt!




God mat

Vet ni vad? Jag åt en helt uuuuuuuuunderbar middag med mamma idag! Fantastisk!



Risotto, grillade scampi, grillade paprikor, grillade champinjoner och en jättegod sås! Mumma =)

Puss <3

Go´kväll bloggen!

Hejhej! Har inte hunnit... eller inte orkat, rättare sagt, uppdaterat idag. Skolan tör på mina krafter, såhär direkt efter sommarlovet. Jag somnade i soffan förut. Men imorrn får jag chansen att vila ut mig. Ska också med mamma på café då! Mysigt värre ^^ Hoppas det blir dåligt väder, för det gör det ännu mysigare att sitta inne på ett café och kura. Hihi.

Vad är inte mysigare än att komma hem på en fredageftermiddag från skolan, dra på sig mjukisdressen, sätta på en bra film och äta ett riktigt gott mellanmål? Inte mycket... Och det var precis det jag gjorde idag =)


Det har faktiskt gått hyfsat bra i skolan hitills, det var inte så hemskt som jag trodde. Men jag saknar att sova länge varje morgon, vara ledig, fota mycket, hinna blogga en hel del osv. Men det kunde blir tråkigt ett tag. Jag var typ aldrig med någin kompis, satt mest hemma och tråkade. Men nu blir det ändring på det!
Och vet ni vad jag framförallt saknar? Min gamla skola. Trodde inte att det skulle hända, men allt är möjligt. Jag saknar vårt mysiga klassrum, rasterna då man fortfarande kunde vara lite barnslig och springa omkring och jagas, Kent, alla klasskompisar saknar jag något så otroligt och ja... jag saknar till och med de allra grinigaste lärarna. Åh, vilken otrolig trygghet man kände där! Nu är allting nytt, man hittar ingenting, känner ingen osv. Jag hoppas innerligt att allt blir bättre snart, och jag tror faktiskt det också.

Förlåt om jag tjatar ut det, men jag har faktiskt mer saker på hjärtat. Och tro det eller ej, men det haglade isbitar från skyn här igår! Helt sjukt ju! Det är ju augusti, vafan! Helt sjukt, som sagt.

Nej, hörrni, nu ska jag ta och runda av inlägget. Kommer snart ett till =)

Hejdå för idag

Nu måste jag stänga av datorn, det är en hel del grejer jag ska fixa inför imorrn, jag ska städa lite på mitt rum (visning på huset i morgon igen), så ska jag lösa lite sudoku (är man fast så är man, haha) och så småningom ska jag också krypa ner under täcket. Det låter mysigt. Imorrn är det skola igen, börjar 08.10 precis som idag =( Jag vill ju inte vara alltför trött, hehe. Jag hade också tänkt att fixa lite med designen imorrn. Tänk att jag aldrig blir nöjd =P. Jag har en helt annan idé nu, får se hur det blir med den.
Undrar vilka bilder jag ska ta med mig på Arken och sätta upp i mitt skåp. Det blir nog kul att göra det ite hemmatrevligt där inne. =) Även fast jag vet att några kommer snacka skit bakom mig för att jag har The Ark uppsatt där. Men det struntar jag i! Haha.

Ha en fortsatt bra kväll, sötnosar!

Puss <3


Nytt hår!

Hej igen =) Jag sov ju som sagt väldigt dåligt inatt, så jag får ta och lägga mig tidigare ikväll. Imorrn hoppas jag verkligen att vi ska fixa i ordning skåpen. Jag och mina två kompisar har planerat det ialf. Jag ska definitivt ha The Ark-planscher i mitt skåp. Fick förresten överskåp! Härligt!
Över till något annat. Vill ni se hur mitt hår blev? Varsågoda:


FÖRE OCH EFTER

Är supernöjd! Kolla bara in vilken glans det blev! =) Mitt hår blev som nytt (dock är mitt hår lite rufsigt på bild nr 2, haha). Vad tycker ni? Borde jag vara nöjd?


Pussar <3


Ont

Hejhej! Tog precis en alvedon, har så sjukt ont i huvudet! Jag är ganska säker på att det beror på att jag sov skitdåligt inatt (var nervös inför första dagen i nya skolan osv) och att högstadiets skola har urdålig ventilation! Man kan knappt andas. Men de ska snart fixa nytt, så det fixar sig nog.. Men det är liksom ett väldigt känt problem för den skolan, de flesta elever får ont i huvudet framåt eftermiddagarna.
Och hur var då första dagen i skolan? Det var piss, helt enkelt. Okej, piss kanske var att ta i, men det var sjukt tråkigt. Alla var asnervösa i början, haha :P Ingen våga säga något, knappt harkla sig. Men det blev bättre sen, efter ett tag. Vi körde först igenom lite "praktiska saker" som de kallade de, t.ex gå igenom regler, berätta vad de följande dagarna skulle innehålla osv. Efter det hade vi rast och sen gjorde vi någon lek och gick runt på prommenad (eftersom det var så dålig luft inne). Maten var hyffsad schnitzel och ris. Efter lunchen körde vi en tråkig tävling, sen bar det hemmåt med Lotta. Vi hade typ picknick i min trädgård, hihi, sen gosade vi lite med skrållan, kollade på lite grejer från YouTube och småsaker. Åt en ganska god middag bestående av fiskgratäng och potatis.



Hihi, Skrållan stack och gömde sig under min tröja när jag och Lotta hade kul vid datorn. Tror hon somnade, haha. <3


Vad har ni gjort idag? Kul att veta!


Pussar <3

Natti!

Måste sova nu! Skolan börjar redan 8.10 imorrn (nödvändigt första dagen?), så det är verkligen dags att krypa ner. Hörrni, färgen på håret ser ju faktiskt ritkigt lovande ut! :)
Sleep well. Pussar <3

Skrållan

Städa stumpans bur idag. Hihi, hon blir alltid lika glad ;)


+ lite sallad på det så blev dagen fulländad!

Puss <3

Dagens outfit

Först hade jag bara slappkläder på mig, för jag skulle ju städa, men sen fick jag byta om eftersom vi skulle på 'kalas'. hehe ;) Här kommer outfiten!



       
Klicka på de små för att se större


♥ Klänning - Gina Tricot
♥ Leggings med spetskant nertill - H&M
♥ Väska (inte med på bild) - Topshop
♥ Hatt - Hattaffär i sthlm
♥ Jordgubbshalsband - Kappahl


Väldigt enkel, men söt! Eller vad tycker ni? ;)


Färgar håret :)

Hej underbaringar! Jag väntar nu på att mitt hår ska torka, färgade det nyss. Hihi. Lite pirrigt ;) Men det blir säkert bra! En ganska mörkbrun färg med lite rött i. Spännande!
Imorrn börjar skolan... Hemska tanke! Ska snart lägga mig så jag slipper komma dit med mörka ringar under ögonen. Vill bara vänta på att håret ska torka (främst med tanke på att kudden kommer bli helt röd-brun!) och så vill jag hinna skriva några fler inlägg, äta några plommon och läsa bloggar.
Ha en trevlig kväll, allihopa!

Puss <3

Pustar ut

Hej bloggen! Oj, vilken hektisk dag! Trodde att den här dagen skulle bli litare lugnare än igår, men nej.. Fullt upp hela tiden! Går snart in i väggen, haha.
Jag unnade mig en liten paus, har bara lite smågrejer kvar att vixa inför visningen nu. Ni som just hamnat på min blogg för första gången fattar inte riktigt vad jag snackar om, va? Jo, vi ska nämligen ha visning på vårat hus, eftersom vi ska flytta till lägenhet! Nervösa som sjutton :P Tänk om ingen vill ha huset? Då måste vi vänta med att flytta tills vi får det sålt och då kan vi inte bo i lägenheten som det är meningen att vi ska bo i.... Hoppas det blir bra!
Vad har ni gjort idag? Hoppas ni har haft det lite lugnare än jag ;)

Nu ska jag kika vidare på lite andra bloggar som jag inte hunnit läst idag. Pussar <3

Godnatt!

Nej, nu måste jag gå och lägga mig. Det har vart en mycket tröttsam dag och jag är sliten efter allt städande. Imorrn ska jag städa igen och rensa häcken, så jag vill inte vara allt för trött.

Sov gott, söta männsikor! Godnatpuss <3

Jobbig dag

Hej kära vänner! Puh, vilken jobbig dag det har vart!
Först och främst vaknade jag vid 3 och fick ångest och panik när jag kom och tänka på att den nya skolan väntar snart. Jag satt bara rakt upp och ner i sängen och gjorde ingenting tills klockan blev 6, då gick mamma upp, så jag åt lite frukost med henne. Sen gick jag och la mig och då kunde jag sova, som tur var!
Hade sen ställt veckarklockan på 9.30 och vi ska inte tala om hur trött jag var då, men tvingade benen att resa min trötta kropp, eftersom jag skulle klippa mig 11.30;


(ser lite sur ut på andra bilden, haha)


Jag vet, det vart inte mycket skillnad, men jag sparar till lite längre hår, så hon tog mest topparna :) Imorrn ska jag också lägga i lite färg en mörkbrun färg, med lite rött i. Hoppas det blir bra! :)

Men ialf, jag har städat och städat hela dagen. Sprungit fram och tillbaka i hela huset, dammat, plockat, rensat garderoberna - där av den mycket jobbiga dagen.
Imorrn är det visning på huset. Gissa om vi är nervösa? ;) Om vi inte får huset sålt kan vi inte flytta in i lägenheten...  Men hoppas verkligen att det går vägen!

Jag har inte hunnit med att rensa häcken, men det får jag göra imorrn istället.. Inte så kul, men hoppas fortfarande att penga-avtalet gäller. Hehe.

Jag är helt tom i huvudet efter all städning. Vet inte riktigt vad jag ska snacka om, haha, så jag slutar här :P


Ha en bra kväll, samtliga!


Pussar <3

Måndagskväll

Hej på er! Är utmattad efter en kväll av städning. Jag har städat min toalett. Jobbigare än vad det låter.
Jag är lite kort i orden, men jag är sjukt trött, och vill sova, fast jag vill inte vakna upp i morgon. Ska städa mitt rum + mina garderober också har jag lite kvar på toan. Innan det är det meningen att jag ska hinna till frisören också (kl. 11.30) suck. Hatar att klippa mig, det är så grymt tråkigt! Och jag har ingen aning om hur jag vill ha håret, så det blir bara topparna. Måste gå upp tidigt imorrn, så jag får ta och krypa ner i sängen nu!

Sov gott, sötisar! Pussar <3

Lite nya grejer

Hej igen. Egentligen måste jag göra klart designen nu, som ni ser har jag bytt igen. Det blev inge bra innan. Känns som om att den här blir bättre. Eller vad tycker ni?

Ska äntligen lägga in bilder på det jag köpt den senaste tiden :)


(hahaha. råkade spilla lite vatten på den)

Randig tröja, Åhlens 50:- på rean



Skimmrande ljusgrönt, rött med oranget skimmer (syns inte på bilden), klarrött och mörkrött glans.
Nagellack, Depend (det var olika priser på alla)



Halsband, alla 9.50 st på lindex



Ring 9.50 lindex



Rouge H&M 49:-  Rougeborste H&M 29:- (om jag inte minns fel) Ögonskugga H&M 29:- (tror jag)



Sminkväska Charmant 15:- (på rean)


Det var väld det! :)
Förresten så blev det inget trädgårdsfixande idag, jag hann inte/var för lat. Och jag måste börja städa mitt rum, det är visning i huset på onsdag, och då ska jag och min familj befinna oss hos min låssassyster och hennes son, Jesper. Det blir askul! Han är snart 2 år, så ni förstår ju varför ;)


Nu ska jag snart äta, ha det bäst såänge!


Puss <3

Skrållis

Hej godingar! Jag har precis klippt lillskruttans klor.
Det gillar hon inte, haha ;)











































Hon ryckte mest bort tassarna när jag försökte klippa klorna, den busen. Haha <3



Fast lite sallad var det värt, eller hur? ;) <3
Snart fyller hon 1 år också! Om en vecka :)

Ha det bra, folks!

Pussar <3

Måndag

Hej sötisar!
Är lite trött efter en ganska orolig sömn. Drömde en hel del konstiga saker... Men jag överlever nog om jag lägger mig tidigt idag igen!
Idag ska jag ju ut i trädgården och hjälpa mamma lite :) Hon har faktiskt namnsdag idag - Lena, så jag hade tänkt att köpa en blomma till henne eller något liknande.
Jag har faktiskt inte ätit frukost än, så jag får äta någon blandning av frukost och lunch, bestående av fil och start. Också måste jag hoppa in i duschen snart, annars kommer jag inte hinna någonting av det jag vill idag.



Åh, sån där fin trädgård skulle väl inte vara helt fel? Fast det skulle bli en hel del arbete med den! ;)


Puss<3
 

Nattnatt!

Godnatt bloggen! Tro det eller ej, men jag ska redan bädda ner mig i sänge ^^ Känns skönt. Vill vara pigg imorgon också, ska hjälp mamma med att rensa häcken (eh, ja, alltså häcken ute på tomten). Kanske mindre kul, men jag får någon och göra, så tjänar jag lite extra cash. Inte mindre än 250! Det var mer än vad jag fick för 4 timmars barnpassning av en 2-åring och en 4-åring! Gosh! Så, ja, jag ska göra mamma stolt! Haha ;)
Sovgott, käringar! Använder min låtsas-systers snart 2-årige sons godnatt-hälsning; Nattnatt! Sleep well.

Söndagskväll

Go´kväll, bloggen!
Jag mår sjukt illa, nu igen. Helt enkelt resultatet från en stor kopp choklad med en gnutta nescafe (ööh. satavas det verkligen så?). Inte bra. Skärpning! Fast, alltså, jag måste passa på att trycka i mig godsaker nu, innan skolan börjar, får då är det rörelse som gäller till 100%! Jag har ätit sjukt mycket sött i sommar, så jag måste verkligen skriva ner ett schema på när jag ska springa osv. Nu gäller det att komma i form, det kan jag lungt säga. Och för er som undrar, så ser jag inte fram emot det! Åh, det kommer att bli hemskt! Okej... tänk positivt........ ?
Aja. Här sitter jag nu ialf och chillar med lite skön musik i högtalarna. Kollade ganska nyss klart på "She´s the man". Den var rätt bra, faktiskt! Jag har sett den förut, men det var ganska längesen nu =) Har ni sett den? Vad tyckte ni om den isåfall? 4/5, säger jag här!




Tja... Vad har jag gjort idag då? Vaknade först upp av pappa som väckte mig 9.30 (!)... det var mindre kul. Jag gick upp, åt frukost, kollade på TV rätt länge, klädde på mig, orkade inte duscha, åt lunch, satte mig vid datorn ett tag, kollade på filmen Bilar (ibland får jag riktigt tråkigt ;)), åt middag, kollade på TV, satte mig vid datorn, kollade på She's the man, gjorde O´boy med nescafe (?) och nu sitter jag här igen. Mina söndagar är ganska tråkiga med andra ord.
Jag vet att jag typ aldrig lägger upp dagens outfits, men jag orkar inte bråka med min dumma kamera, utan väntar tills jag kommer hem till mamma och kan avända mig av kameran där. Suck. Jag är verkligen i desperat behov av både en laptop och en ny kamera. Livet kan vara jobbigt ibland. Haha ;P
Men jag lovar att det kommer fler outfits när jag grabbat tag i kameran hemma hos mamma.

Ha en fortsatt trevlig kväll, allesammans! Puss <3
 

27 dresses

Hej gullingar! Lovade min själv att lägga min tidigt ikväll, kl. 22.00 senast. Hur gick det med det då? Inte så bra.. Klockan är nu 00.25 och jag sitter fortfarande här vid datorn. Jag har precis kollat på 27 dresses. Den var ganska bra faktiskt! Absolut inte den bästa jag sett, men ändå sevärd. 3/5, kanske? Har ni sett den? Vad tyckte ni om den, i sånna fall?



Nej, nu måste jag runda av. Och jag måste verkligen komma in i de vanliga vanorna, jag börjar ju skolan på... Onsdag? Torsdag? Wathever. Aja, pussisar!
 

Evelina goes... dancing?

Hej! Ska visa er en ild från igår, när jag satt och chattade med Evelina på msn. Jag gjorde ett litet kollage, enjoy;



Ja... vad säger ni? Hon började liksom dansa och mima till musik. Ehm, ja.. Hoppas innerligt att hon bjuder på denhär, för denna gången ;)


Puss <3

21.44

Hej bloggen! (och alla som läser den, puss!). OOOOOOOOOOJOJOJ, jag så mätt! Och jag mår så illa! Anledningen är att jag nyss har ätit äppelpaj, vilket jag inte borde gjort! God, hämta en hink ffs! Aja, slutsnackat, jag påminns bara om min halvätna tallrik med äppelpaj och vaniljsås. Usch!
Ialf, idag har det inte hänt så mycket mer än att jag suttit vid datorn, kollat på TV, kollat på film, vart och handlat, gungat lite i trädgården, plockat smultron... typ. Handlingen gick inte ett dugg bra, om jag ska vara ärlig. Haha. Pappa bad mig att cykla iväg och köpa "Ädelvisp". Jag visste inte vad det var, "men det går nog bra" tänkte jag. Det gick det inte, vågar jag påstå! Gick till en början runt på ican och letade och letade efter den där jävla Äldelvispen. Tror ni jag hittade den? Nej, det gjorde jag inte. Men jag kände mig lite fånig som gick omkring där och kollade igenom varenda hylla, och folk kollade konstigt på mig. Tillslut fick jag fråga personalen om hjälp. Hon som jag frågade hade heller inte en aning om vart Ädelvispen kunde stå, så hon frågade en annan, som pekade bort mot mjölkdisken; "Där står den.". Vi gick dit och fann inget som hette Ädelvisp. Så tjej nr 1 som hjälpte mig frågade ytterligare en annan om hjälp. Men dock till ingen hjälp. Tillslut var vi alltså 4 st som letade Ädelvisp. Då ringde pappa, för att be mig köpa med margarin också, jag berättade för honom att det inte fanns någon Ädelvisp. Vi diskuterade ett tag, och han berättade att det ialf skulle smaka vanilj. Efter ett tag gick det upp för mig att det var vaniljvisp.
Nästa gång får han åka och handla själv, minsann. Det var sjukt pinsamt!


Vad har ni gjort idag?


Puss <3

Good morning!

Hejhej alla! Sovit gott? Det har jag ialf, inga hemska drömmar och inga krypande insekter i sängen osv.
Glömde berätta en sak om filmen igår. Åååh, det var så sjukt störande. Det satt en kärring bakom oss, och jag överdriver inte när jag säger att hon skrattade efter varje mening på filmen. Hon skrattade hela tiden! Och dessutom skrattade hon när man inte ska skratta, t.ex när Sophie och Sky bråkar med varandra. Jag och Filippa försökte symbolisera till henne att hon förstörde hela filmen med sitt fula kärring-garv, genom att ge henne arga blickar hela tiden, men tror ni att det hjälpte? I så fall tror ni fel. Suck. Gud, så människor kan förstöra ibland!

Idag hade jag tänkt att fortsätta lite på designen. Har kommit underfund med att bakgrunden är på tok för färg-stark och det ser lite rörigt ut. Så ska jag fortsätta med färgerna på rubriken, osv.

Har ni något kul planerat idag? Tell me!

Ha det bra sålänge, puss <3

00.46

Orkar inte fixa mer på bloggen nu, men fortsätter imorrn (egentligen idag). Vad tror ni? Ser det bra ut? Får jobba på lite detaljer och finslipa imorrn ;)
Vet ni? Igår när jag skulle sova hittade jag en sån där äcklig sak i min säng som jag visade bild på för några dagar sedan. UUH! Fattas bara att de ska lägga bo under min kudde eller nåt.. Jag längtar verkligen efter hösten och vintern nu! Dessutom har jag fått ett jättekonstigt bett i handen. Det känns som ett getingbett, men jag har inte känt av att jag blivit stucken. Men svider gör det, i alla fall.

Bäst att jag går och lägger mig snart. Hörde om pappas onda planer att väcka mig redan vid 9.30 imorgon.


Sleep well, huneys. Puss <3

Jag bygger om

Kära vänner, jag ska nu ta och bygga om bloggen lite såhär inför hösten. Så om ni råkar kolla in när jag bygger om är ni medvetna om detta, för det kan bli stökit. Men det fixar jag! ;)
Puss <3

Evelina

Hej folks! Ska bara tipsa er om en blogg. Inte vilken blogg som helst, utan min kusins blogg! Den är sjukt bra, och är värd många fler läsare! Så var nu snälla och besök den ;) Hon hade en annan blogg innan, men har nu startat en ny, så snälla ni, besök!;
http://nowheregod.blogg.se/
Puss <3
 

Mamma Mia, tredje gången gillt

Hej underbaringar! Ikväll såg jag Mamma Mia för tredje gången, denna gång med Filippa. Men det är så svårt att motstå, den är så sjukt bra!
Innan filmen gick jag och Filippa på stan (det har vart mycket stan den senaste tiden), jag hittade lite fynd. 3 nagellack (jag samlar, haha) och en... sminkväska? Jag vet inte riktigt vad man ska säga, men den kostade bara 15 spänn, så den var jag tvungen att ha ;P Vi fikade lite på Wayne´s Coffee och åt lite på donken, också.
Bussfärden hem var ganska ljudlig. Det kryllade av ungdommar som säkerligen skulle på fest och supa sig "fulla". Ha. Men busschaffisen var j*vligt galen! Hon körde om bilar hela tiden och snabbt som tusan, körde hon. Jag antar att hon ville komma hem så snabbt som möjligt, det kan ju inte vara kul att köra en massa livfulla ungdommar om kvällarna. Usch, ska aldrig bli busschaufför.
Vad har ni gjort idag?



Puss <3

Vill ha!


Åh, den är så söt! Ni håller med, eller hur?!
Denna lilla blåsapan från Coolstuff fungerar så, att man sätter sitt finger med en nymålad nagel på på dess lilla "bananplatta" så blåser den naglarna torra. Gulligt! En sån ska jag önska mig i födelsedagspresent. Och om jag inte får den, tänker jag köpa den själv, minsann. Jag kan inte motstå denna sockerbit!

Vad tycker ni?
 

Fredag

Nu har klockan passerat 0.00, och det är därmed Fredag.
Hur har ni haft det idag?
Jag hade till en början en mycket jobbig dag. Jag vaknade 9.50 av de jävla regnet utanför mitt fönster som smattrade hårt som bara den mot rutan, kunde inte somna om, gick upp, kollade på barnprogram i 40 minuter, gjorde lite O´boy, kollade mer på TV, gick upp och försökte mig på lite soduku, det gick inte p.g.a regnet som stöde mig, jag försökte stänga mitt fönster, men det gick inte, bestämde mig för att klä på mig och fixa mig en snygg frisyr, failade totalt, satte på mig hatten istället av ren depression, sminkade mig lite, failade totalt än en gång, tvättade av allt, insåg att jag hade klätt mig rätt fult, eftersom tunikan jag hade på mig hade fläckar, sket i det, gick ner och kollade på TV i några timmar till, satte på en barnfilm vid namn "Robotar" (fråga mig inte varför), gjorde lite lunch, som innehöll 2 stekta korvmackor, Filippa ringe och undrade om jag skulle komma in till henne i stan, jag tackade ja, skyndade mig att bädda, dra upp fönstret, städade i ordning i köket osv., sprang till bussen med paraplyet i högsta hugg, kom dock alldedes för tidigt, tillslut kom bussen, jag åkte in till stan, mötte upp Filippa där efter att ha stått under mitt paraply på torget och frysit i några långa minuter, gick runt med Filippa på stan ett tag, åt en chokladboll, flummade lite, köpte en snygg tröja på Åhlens, köpte handkräm på lindex, åkte hem, kollade på TV, åt en liten portion makaroner med köttbullar och sen satte jag mig här, vid datorn.
Okej, det där var ganska onödigt fakta som innehöll väldigt många kommatecken. Men så kan det bli ibland. Det förklarar i alla fall hur min dag har varit. Observera att jag gjorde många fler småmistag än vad jag skrev ner. Kommer inte ihåg alla. Men jag var verkligen gråtfärdig ett tag när ingenting funkade. Men Filippa piggade upp mig som tur var.
Imorrn går jag och Filipa på bio (Mamma Mia, såklart), men innan ska vi käka lite gott på Donken och kanske chilla runt lite på stan. Vi ska också ta en kaffe-latte på Wayne's Coffee: Rabattkuponger är grejen, vet ni. Jag glömde också meddela att jag och Filippa bara kollar på rea-priser när vi är på stan, va? That's true. Tröjerna får kosta max 50:-. "Fattiga" är kanske ordet ni tänker på, men icke, sparsam, heter det. Haha ;) Men när man betalar med egna pengar och får 300:- i månadspeng så blir det så. + Att jag sparar till en kamera. Jag har bra anledningar, u know.
Måste också ursäkta för dålig uppdatering går och idag, men jag förmådde mig inte att sätta mig ner här imorse, eftersom jag vet att min dator betyder problem och seghet. Så om jag hade gjort det hade datorn antagligen vart sönderbankad nu. Men som ni kanske märker (jag syftar på de långa inlägget jag skriver nu) så är jag faktiskt skriv-sugen nu! Men jag måste sova, så jag orkar med morgondagen. Jag får väl starta dagen med en mycket god Choklad och Kaffe-drink jag uppfann idag. Väldigt enkelt, om man har näskaffe (varför heter det så?!), O´boy och mjölk hemma. Man gör såhär:
Häll i lite mindre än vanligt mycket O´boy i en stor mugg, häll sedan i en tesked näskaffe i pullvret (heter det så? låter konstigt) och blanda runt. Sen är det dax för mjölken, häll fulla muggen, eller ialf så mycket du vill ha. Sätt den muggen i mikron (utan skeden! viktigt!) i 1-1.30 minuter. Smaklig... dricktid!
Det är supergott! Eller jag tycker det ialf. Men prova :)

Nej, nu ska jag nog runda av, det finns inte en chans att ni läst hela dehär inlägget ;)
Btw, jag hade 24 besökare igår!
Oj, nu ska jag sluta snacka, haha.


Puss <3
 

Tråkig dag

Hej/Godmorgon/Godeftermiddag/wathever. Vaknade vid 11-tiden idag, gick upp, tog ett glas O´boy, kollade på TV, tog några smörgåsar, svarade i telefonen ett antal gånger, duschade, klädde på mig, och här sitter jag nu. Låter som om att jag haft fullt upp. Men nej, jag har hitills bara tråkat framför TV:n i några timmar. Inget intressant att se alls. Planerar snart att åka till mamma och hämta lite grejer. Vi tjejer, d.v.s jag, Filippa och Lotta, hade planerat bio idag, men det var näst intill fullbokat, så det blev inget. Vi får gå någon annan dag.
Jag hoppas kunna lägga ut lite bilder på shoppingen och gårdagens outfit, om jag får ordning på kameran.
Nästa Torsdag (?) börjar skolan. Ska jag vara helt ärlig har jag inte alls koll på läget. Jag vet inte exakt vilken dag vi börjar, vilken tid, vart vi ska samlas, osv. Helst vill jag bara skita i alltihop. Har en vän med mig, de andra flyttar. Det känns bara grymt tungt att tänka på skolan. Börja plugga igen... Herregud. Men jag har bestämt mig för att verkligen satsa på skolan nu, läsa läxorna nogrannt, vara uppriktig på lektionerna. Men, det kan bli svårt i början, för det är då flytten drar igång om det blir av.
Ojojoj, vad jag klagar. Nej, nu måste jag se det från den ljusa sidan! Öh... Om det finns någon.

I alla fall, nu måste jag dra till mamma och hämta det jag skulle. Ses, puss.

Onsdag

Hejhej! Jag lovade några bilder på shoppingen och dagens otufit, men så blir det inte. Kameran har damp, så den vill inte ladda över bilderna till datorn :( Ååh... jag orkar inte med den just nu, vill ha en ny, en system-kamera. Ska skaffa det så fort jag får råd, eller om jag kanske får en i present eller julklapp. Man får ju se. Fast det krävs förstås lite pengar för det också. Well. Måste snart sova, även fast vi la oss väldigt tidigt när jag sov hos Filippa är jag trött, för vi gick upp tidigt i morse. Och pappa kommer ringa och vecka mig tidigt i morgon bitti. Så måste man ju börja vänja sig att lägga sig sent och gå upp tidigt, nu när skolan snart börjar (jag längtar INTE).

Sov gott!


Puss <3

Tisdag

Hej sötnosar! Förlåt för dålig uppdatering de senaste dygnen, jag sov hos Filippa igår, och hade inte tillgång till någon dator. Hur mår ni? Gjort något kul idag?
Jag sov som sagt hemma hos Filippa från igår till idag. Igår gick vi mest på stan, jag köpte lite smågrejer, sen gick vi till hennes nya hus som hon ska flytta in i denna veckan (jättefint!). Idag gick vi till banken med hennes mamma för hon skulle skaffa bank-kort. Senare, efter en mycket god lunch, på café Royal, kom också Lotta in till stan, och hängde lite med oss. Först gick vi bara runt på stan och kollade lite. Köpte också lite grejer jag visar senare. Sen skulle Filippa visa Lotta nya huset osv. Mycket trevlig dag med andra ord! Väldigt flum, förstås, för så brukar det ju bli när vi ska hänga på stan.
Imorrn har vi planerat (jag, Filippa och Lotta) att gå på bio. Mamma Mia. Haha, isånna fall tredje gången jag ser den. Men den är så himla bra, så det gör inget.
Måste bara påpeka att jag har haft hela 15 besökare idag! Hahahaha. Ni tycker det är skitlite, men min blogg är så himla opoppis, så det blir så, haha ;).

Ha en bra kväll, folks!


Puss <3

Till stan

Hej bloggen! Ska skynda mig med ett inlägg. Snart ska jag städa klart mitt rum, äta lite lunch och sen åka in till stan och vara med världens bästa kompis, Filippa, och vi har inte sets på ett dag, så det blir superkul! Jag tar också med min present till henne, eftersom hon fyllde år igår! :) Ni får veta vad det är sen.
Tänkte också lägga in en bild på vad jag köpte i... förrgår, måste det bli.



Mapp, block, kalender, sudd och pennor! :) Jag köpte allt på Maxi, men det kanske funkar ändå? Jag tyckte mappen, blocket och kalendern passade väldigt snyggt ihop! Och kalendern var ju snygg över huvud taget!

Så ska jag också bjuda på en äcklig bild från igår, när jag skulle gå och lägga mig. Blä!



Hehe, jag smällde ett sånt där äckligt kryp. ;o



Ha en fortsatt bra dag, allihopa!


Puss <3


Måste sova

Hinner bara ett till inlägg idag. Men jag vill bara att ni ska veta att jag inte kommer vara så jätteaktiv imorrn. För det första ska jag städa mitt rum jättesnabbt sen ska jag åka till Filippa, bara så ni vet :)


Sov gott!



Puss <3

Sa du flytta?

Hej sötisar! Idag har vi kollat på en lägenhet mitt i stan. Den var jättefin! 136 kvadratmeter, väldigt rymlig och stor. Vi har bestämt oss för att ta den ^^ Jag vet inte riktigt hur det känns, men jag tror att det känns bra. Visst, det är lite synd att flytta ifrån dehär stora, fina huset, men jag tror verkligen att vi kommer trivas inne i stan. Jag har ju trots allt pappas hus här utanför stan, så jag får ju det ändå bra. Hehe, det ligger mitt emot mammas jobb, så hon får det inte långt dit ;) Min skola ligger dock härute, och jag vill inte byta, men det går nog bra med buss. Åh, jag tycker det är så spännande med flytt! Packa ner allt noga i flyttkartonger, märka kartongerna med olika kategorier, packa upp allt och få börja om med allt från början, designa och möblera utefter hur man själv vill ha det. Längtar! Fast det finns inte mycket tid att packa, redan 1 oktober är det dags! Men det hinner vi, tror jag. Vi måste bara få huset sålt också, det kommer ut på internet imorrn. Detta ska bli kul! :)


Ha en bra kväll.



puss <3

Grattis till världens bästa tonåring!

Idag, gott folk, får ni väldigt gärna gratta
världens bästa Filippa! Vi har vart bästisar,
eller i alla fall kompisar sen dagis, och
hon är den bästa vännen i världen! Så,
snälla, jag skulle bli väldigt glad om ni
skrev en liten grattis-hälsning till henne
i en kommentar :) Ja, hon fyller alltså
tonåring, hon är inget barn längre, haha.
Men hon är bäst, ialf.

Gårdagens bio

Hej! Kom på att jag glömde skriva hur filmen var igår :) Den var nästan lika bra som första gången! Jag älskar filmen och skulle kunna kolla på den livet ut. Jag rekommenderar den verkligen! Och ta för guds skull med era mammor! ;) Det är liksom en Mamma-och-dotter-film. Åh, gud så bra den är! Jag tänkte bjuda på ett litet klipp, som är så vackert! Kolla själva:




Ha en bra dag!


Puss <3

Måsten i handväskan

Hej bloggen! Vi har just avslutat en Familje Geni-match, jag vann! Hehe :P Kan bero på att jag hade barn-frågor ;) Men ialf, nu tänkte jag tala om för er lite måsten att ha i hand-väskan.

Det kan ju vara bra att ha lite allt möjligt, så jag föredrar en stor väska.



Läppglans - jag brukar inte avnända mer smink, men för er kanske t.ex mascaran måste följa med också?
Sudoku med penna - alltid bra ifall man får tråkigt när man t.ex väntar på bussen
Plåster - ifall man får skavsår, eller kanske slår sig
Plånbok - man vet aldrig när pengar behövs
Mobil - det säger sig självt
Mp3 spelare/Ipod - jag har musik i mobilen, men det är mycket bättre kvalité i en riktig musikspelare
Spegel - det kommer alltid tillfällen då man måste ta en titt på hur man ser ut
Ett väldigt litet paraply - vädret kan alltid spela en ett spratt


Det var det jag kom på nu och det jag har i min väska, i alla fall.
Men som sagt, en stor väska är bra att ha, för det finns säkert 10000000000 fler saker man vill ha i ändå, dehär var ju det allra nödvänigaste.

Ha en bra natt! ^^



Puss <3


Mamma Mia igen

Hejhej sötnosar! Idag har vi vart på Bergvik köpcentrum. Jag hittade inga kläder eller nåt, men jag hittade lite grejer inför skolan, visar sen om jag orkar ;)
Vi har just beställt pizza, magerita med räkor för min del, och sen ska vi in till stan och kolla på bio. Det blir Mamma Mia, andra gången för mig. Men det gör absolut ingenting, för den är underbar! Längtar verkligen efter att få se den igen :)

Vad har ni gjort idag? Några kul planer inför kvällen?


Nej, nu är nog pizzorna här snart.
Ha det så bra!


Puss <3


Bilder från idag

Hejhej! Nu ska jag visa upp lite stoltheter från dagen. Jag kan säga att jag och Evelina är riktigt nöjda med vissa av dom! Alla är redigerade, men de kanske är värda att visas ändå? ;)




Vi börjar med en bild som jag tagit på Evelinas läppar med en jordgubbe. Jag kan säga att det var inte helt lätt att försöka hålla kvar jordgubben utan att det isade i tänderna så det kändes som om att de skulle spricka, vi hade tagit gubben direkt från frysen! Kallt!




Denna bilden har Evelina tagit, på mina läppar, med den iskalla jordgubben i munnen.



Haha, den bilden är inte så intressant, men iallafall, vi misshandlade jordgubben :) Tagen av Eve (vi kallar henne de för det är jobbigt att skriva hennes namn så många gngr)



Denna bilden är jag mest stolt över av de jag tagit. Vad tycks?



Sen gick vi ut i trädgården och fotade, för det blev himmlans blött när vi släppte ner frukterna! (Ni ser ju hur mycket det skvätter utanför). Detta får bli den sista, nu måste vi sova så vi orkar med morgondagen!


Ha en mardröms-lös natt!


Puss <3 

En liten.. lista ;)

Du kommer från: Sverige

Du heter: Amanda

När fyller du år: 24 september

Tycker du om någon just nu: Jajjamen. Många :)

Om fem månader: Har skolan börjat? Eller, jag vet inte. Det är Januari då ialf ;)

Du samlar på: Pengar, The Ark grejer. Typ :)

Gröna eller röda äppel: Gröna

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Hm... ingen, antar jag

Gillar du golf: Nej

Vilken tid gick du upp idag: vid 10

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja

Har du strumpor på dig nu: Nej

Hur svarar du i telefon: Om jag är arg: Hallå?! (hehe) vanligt: Hej det är Amanda

Vad ska du göra ikväll: Redigera bilder, kanske

Vad ska du göra imorgon: Åka till Bergvik (köpcenter)

Var vill du bo när du blir stor: I sthlm eller Malmö

Är det okej att gråta: Absolut

När grät du senast: Senast jag läste "En ö i havet"-böckerna. Sorgligt när mamman dör

Vilken årstid tycker du bäst om: Vinter, tror jag

Laddar du ner musik och film från Internet: Ja

Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Jag skulle först köpt en bra systemkamera och en laptop, sen skulle jag bjuda med hela min familj på en utlandsresa, sen skulle jag typ sparat.. Kan ju vara bra att ha sen när det är dags att flytta hemifrån, köpa bil osv.

Bär du glasögon eller linser: Nej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Olika. Inte så sent

Har du piercing: Bara hål i öronen. Men det kanske inte gills?

Vill du gifta dig: Nej, det tror jag inte. Kanske vill jag det när jag blir stor

Vill du ha barn: Ja, 1, det räcker

Solar du ofta: Nej, inte så

Är du bra på att laga mat: Nej, men kul är det!

Gillar du att dansa: Hehe, brukar dansa omkring i mitt rum på morgonen. Det är kul, men jag skulle inte vilja ha det som hobby

Är du flygrädd: Lite

Hur vig är du: Verkligen inte! Haha ;)

Vad dricker du helst när du är törstig: Om jag är riktigt törstig föredrar jag vanligt kran-vatten

Vilken är din favoritglass: Mayan Mystica (Magnum), twister osv. Det finns massor! :D

Tror du på ett liv efter döden: Ja

Tycker du om sushi: Nej, har smakat lite, tyckte inte om det

Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn

Bor dina föräldrar tillsammans:
Nej

Har du tandläkarskräck: Bara om man ska dra ut tänder (Vilket jag ska göra den 9 september, gah!)

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska, såklart! ;)

Vilken ögonfärg har du: Grå-grön-blå

Vilka hårfärger har du haft: Svart, mörkbrunt och ljusbrunt

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, när mina Bamse och Snuttan hade dött

Biter du på naglarna: Nej

Är du beroende av något: The Ark (:D), kameror, photoshop, dator osv.

Röker du: Nej, hoppas verkligen att jag aldrig blir så dum att jag kommer börja med det. usch!

Hur ofta tränar/motionerar du: Aldrig, ska börja till hösten, för det behövs verkligen!

Senaste låt du hörde: All summer long med Kid Rock (lyssnar på nu)

Vad gör du på helgerna: Chillar

Brukar du bädda sängen: Ja, fast jobbigt är det

Hur många timmar sover du på en natt: typ, 7-8 på vardagar? Vet inte riktigt

Senaste bok: Öppet hav, tror jag

Har du kysst någon under den senaste veckan: Mamma :) Haha, nemen

Vad var det senaste du skrev på msn: "hejdå"

Önskar du att du bodde någon annanstans: Njae, vet inte.

Vem kramande du senast: Mamma

Saknar du någon nu: Ja

Hur många lampor har du i ditt rum: 6, om jag inte räknade fel :)

Vem ringde dig senast: Philip (brorsan)

Vad är du allergisk mot: Inget, vad jag vet

Var du glad igår: Ja

Vad är din favoritfärg: Gul

Sminkar du dig: Lite mascara ibland

Hur ser ditt rum ut: Snyggt! Haha, men det är The Ark vart man än vänder sig.

Känner du dig värdelös: Nej

Känner du någon som har tagit självmord: Nej

Har du somnat i skolan någon gång: Nej

Tror du på gud: Ja



Hehe, typ en liten lista :)


Puss <3


Sant eller falskt?

Jag vet inte riktigt vad man ska tro om det här? Är det sant eller falskt? Vad tror ni? Det är många frågetecken, men ett som är säkert är i alla fall att detta klippet är SJUKT läskigt! Ni håller med mig? Jag vill bara varna personer som är rädda för spöken osv. Det är mycket bättre att inte kolla ifall ni är lätt skrämda! Men det är otroligt intressesant, det kanske inte är på riktigt och om det inte är det, så är det j*vligt bra gjort.



Kommentera gärna vad ni tror, om det är sant, eller ej!



Puss <3

Att göra inför skolan..

Suck. Snart börjar skolan igen, och bara tanken på läxor, tråkiga mattelektioner, en massa pluggande gör mig illamående. Ser inte direkt fram imot det. Så ska jag ju börja en ny skola nu, eftersom steget från mellanstadiet till högstadiet innebär skolbyte här. Mina två bästa kompisar från dagis flyttar och de enda från min klass som ska börja i den nya är Lotta och Emilia. Fast det är ju iof väldigt bra, jag kunde ju t.ex fått någon jättestörig kille eller liknande. Och jag har, som säkert många andra, lite grejer att fixa och köpa innan allt de tråkiga börjar.

ATT GÖRA:
♥ Tona håret
♥ Välja skolväska
♥ Välja grejer jag ska ha i mitt skåp


ATT KÖPA:
♥ Anteckningsblock
♥ Kollegieblock
♥ Pennor
♥ Sudd


Ja, det var vad jag kom på nu, men fler saker kan antagligen dyka upp. Man får väl ta en vända ner på stan och kolla runt på lite olika saker.

Har ni något speciellt att fixa inför skolan, eller har ni kanske några tips om vad man skulle kunna tänka på mer? Skriv isåfall! :D


Puss <3

Kid Rock

Vad tycker ni om Kid Rocks låt "All summer long"? Jag älskar den! Har spelat den mycket de senaste dygnen. Jag antar att den kommer bli sönderspelad av radion förr eller senare, men ta del av den tiden då den verkligen är bra och inte sönderspelad!



Ni har redan hört den, gissar jag? Men visst är den bra!


Puss <3

Godmorgon!

Hejhej! Jag är så trött! Jag och Evelina vaknade två gånger på en halvtimme imorse för att den ringde... typiskt. Fast vi var iof tvugna att gå upp förr eller senare så vi skulle hinna lite grejer idag.
Vi har planerat mycket fotografering, men nu kommer tydligen min bror hem från sitt sommarjobb tidigare än vanligt, så vi får väl se. Han bli ju väldigt utanför när vi bara håller på med kameran hela tiden. Men vi har ändå endel kul ideér! Ni får se senare om de blir några bra kort.
Så måste vi åka och köpa strössel (till en kul ideé vi har att fota) och lämna tillbaka den inte så himla bra filmen.
Har ni några roliga planer för dagen?
Ses sen, hejdå!

Puss <3

Mjukiskläder

Hej folk! Idag har det inte hänt så mycket. Jag och Evelina vaknade vid 12.15, sen vet jag inte vad som hände, men allt gick bara jättesegt. Och vi har slappat resten av dagen också. Var och hyrde en film lite tidigare på kvällen tillsammans med Philip (min bror) och mamma. Det fick bli Mr. Woodcock, fast om jag hade fått bestämt skulle det bli The Ex, fast majoriteten valde den förstnämnda. Jag tyckte inte att den var så himla bra. Men well.


Inte så himla bra film



Mjukiskläder fick det bli idag


Puss <3


Foton

Hej igen. Nu ska jag visa upp några få foton jag tagit med systemen







(Min kusin Evelina)




Puss <3

Tokio Hotel @ Videosnack

Hej! Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna. Min kusin är ju här och hon har med sig en systemkamera (Canon EOS 400D), så det blir fullt upp. Men senare tänkte jag visa lite bilder vi tagit :)


Vi kollade på ZTV igår. Då kom programmet "Videosnack" upp i rutan och det var inga mindre än Tokio Hotels tur att bli omdömda med låten Monsoon. Och eftersom jag inte lyssnar på Tokio Hotel och inte är ett 'big fan' så var det här sjukt kul! Kolla själva:





Obs. Slutet är bäst!


haha. Puss <3

Regn, regn, regn

Hej mina vänner. Vi har just kommit hem från en visning på en lägenhet i stan. Jag blev grymt sugen på att flytta dit! Väldigt bra läge.
Förövrigt är det bara regn här. Tråkigt, tråkigt. Man kan inte vara ute, man kan inte bada, inte sola, inte cykla, inte ha picknick. Man kan inte göra något av det där man längtar så efter att få göra när det är sommarlov. Sad. Hoppas att det blir bättre snart igen!
Imorrn kommer min kära kusin Evelina! Kulkul. :)) Då kommer jag i alla fall inte ha tråkigt ;) Vi har planerat att fota, åka till stan osv. Man får väl se vad vi hittar på. Lite kul foto-ideér hoppas vi på.

Hur har eran dag varit?


Ungefär såhär har min dag sett ut. Regn hela tiden.


Puss <3

Leari

Hej folk! Nu har jag proppat i mig en god efterrätt som innehöll chokladmoussé! Mumsigt ^^
Tänkte bara visa en bild som jag tog på Leari när The Ark var på Arvikafestivalen:



Den är tagen med min 5.2 px väldigt dåliga kamera. Så liiite nöjd får jag väl vara? :P

Vad tycks?

Puss <3
 

God morgon

Hej! Jag sitter här och lyssnar på musik och chillar lite. Också får jag lite mellan-damp på datorn för internet krånglar.
Vad har ni för planer för dagen?
Jag har inga... Kommer nog bli en ganska tråkig innesittar dag (inte minst beroende på vädret - regn) då man läser och slöar. Men det kan ju behövas då och då.
Nej, nu måste jag klä på mig.


Puss <3

Bröllopsfest

Hej kära ni!
Jag har kommit hem från bröllopsfesten nu. Hm... Vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag kände ingen där, jag skulle ta hand om småbarn, det var dåligt väder osv. Jag hade med andra ord inte så kul. Men jag vet inte, det var väl värt 200:-, ändå? Emil (lillkillen, 2 år) sprang iväg hela tiden, så han fick man ha under uppsikt. Olivia (4 år) hittade en jämnåring där som hon började leka med, så det var ju bra, i alla fall. Men jag menar, jag kände mig inte direkt bjuden, utan mer som om att jag hade ett jobb där. Men jaja, nu är det över (tur det). Jag har ingen bild på vad jag hade på mig, men den turkosa klänningen utan leggings blev det tillslut. Kanske inte så festligt, men jag fixade en små-nice frisyr till;


 

Är nöjd, för det är bra för att vara jag (jag suger vanligtvis på frisyrer).
Med denna frisyren, de nya vita skorna och ett fint halsband til klänningen blev det faktiskt ganska bra!

Fick tyvärr ingen helbild på outfiten.

Puss <3

Tävling hos Pixie!


Jag tävlar om denna kamera hos Pexie!
Klicka här för att tävla du också!

Mayan Mystica



Hej sötingar, där! Idag provade jag denna läckerbiten för första gånge. Har inte riktigt vågat prova förut, p.g.a smakerna; kanel, honung och muskot. Och när jag smakade den idag så fick jag starka känslor för den! (Misstolka) Så himla god! Älskar den lite konstiga smaken. Chokladen utanpå smakar nästan pepparkaksdeg (vilket jag älskar!) och själva glassen innuti ger en rik smak... lite chokladmoussé-aktigt. MUMS!
Prova gärna, det är värt det, oavsett om du gillar den eller inte.

Puss <3
 

Mamma Mia

Hej! Jag har just kommit hem från bion, Mamma Mia. Jag vet inte riktigt hur man ska förklara den för att man ska kunna förstå, men GUD vilken underbar film! Den bästa jag set... någonsin! Också är det ju asballt att musiken kommer från Sverige och att alla har spelat in all musik på filmen i Sverige. Stolt svensk här, kan jag bara säga ;)



Jag rekommenderar denhär, verkligen!

Hoppas att ni haft en bra dag!

Puss <3
 

RSS 2.0