Trött

Jag är väldigt trött... *gäsp*. Men det kan ju bero på att jag vart uppe längre än vad jag pallar på kvällarna och pappa har väckt mig vid 9.30 tiden varje morgon. Jag ska ju somsagt kolla på Just My Luck om 5 minuter, för jag har inte sett hela. Men sen MÅSTE jag sova. Imorrn ska jag och pappa se "Mamma Mia" också, och jag vill ju inte riktigt somna på bion! Så ska jag vara i stan ett tag innan också.


Denna bjuder jag på. Det syns att jag är trött, eller hur?

Puss <3

Dagens fynd! :)

Innan jag drar härifrån till TV:n och kollar på Just My Luck, måste jag visa mina fynd som jag hittat idag! Det blev visserligen inte så mycket, men bättre än inget, eller hur? ;)

 

Vi börjar då med denna turkosa, åtsmitande klänningen, som kommer från Gina Tricot, 49:- på rean. Är väldigt osäker på om jag verkligen ska behålla den. Jag känner mig så otroligt osäker i tajta grejer (ialf när det gäller överdelar). Vad tycker ni? Should I keep it?




 
(klicka på de små bilderna för att se i större format)

Dom vita kommer från Scorett, och de kostade 140:- på rean. Jag har problemet 'beslutsångest', som jag alltid får när jag ska köpa något. Och det var vad som hände när jag skulle betala dessa skorna. Men jag tror jag gjorde rätt, även fast det inte var öppet köp. Vad tycker ni?
Dom svarta köpte jag på Wedins för 100:-, tror jag, på rea då. Gillar dom starkt! Superduper sköna att gå i.


Svarta och vita. Vilka gillade ni bäst?

Puss <3

Dagens outfit

Hejhej! Såhär såg jag ut i dag, när jag gick på stan. Fick tyvärr inte med skrona.



Linne - Monki
Jeansshorts (självavklippta) - Kapphal
Hatt - Hattaffär  på Götgatan i Sthlm
Väska - Kapphal
Halsband - Marknad

Ojojoj, vad jag har ont i fötterna! Inte så konstigt med tanke på att jag gått omkring med för små skor hela dagen :/

Snart kommer ett nytt inlägg med bilder på det jag köpte

Puss <3

Taggar morgondagen!

Hej mina vänner! Jag kom inte på något att göra imorrn så när jag tänkte kom jag fram till att jag kanske ska gå på stan? Det var sjuuuuukt längesen. Känns det som, i varje fall. Jag får isåfall gå ensam för ingen är hemma :( Otroligt tråkigt. Men i övermorgon kommer fantastiskt nog min superbästiga kompis Filippa hem! Vi måste fira, efter att ha vart nästan 2 mån från varanda. Det blir kul! Men ialf, det blir nog ändå kul att gå omkring ensam, med tanke på att jag gillar att vara för mig själv. Det här tänker jag kolla efter imorrn:

Ballerina skor
Klänning
Liten väska
Långt linne
Tröja med speciell rygg

(och lite allmänt diverse saker på rea)

Kommer definitivt inte få tag på allt, men en bra början kan man kanske lyckas få? ^^

Jag lovade er en bild på dagens outfit, men jag orkar inte fixa med kameran osv. Sorry.

Puss <3

Skrållan

Hejhej! Skyndar mig med ett till inlägg innan programmet börjar.
Får jag lov att presentera världens bästa marsvin


SKRÅLLAN

Hon är mycket bättre än vad ni någonsin kan tänka er. Älskar henne, min lille gullplutt ^^
Dock lite suddig bild, men det får ni leva med.
Jag startade en egen kategori för henne, för det är hon verkligen värd!

Puss <3

(Ja, ni får gärna slänga hit en kommentar om att hon är jättesöt ;))

Tråkigt

Sitter här i min ensamhet och väntar stillsamt på att Top Model ska börja. Inte för att jag följer det och vet något om det alls, men jag har vääldigt tråkigt. Skriver här för att helt enkelt göra slut på lite tid. Hehe. Hinner nog inte med att visa dagens outfit nu, men den kommer senare när jag tittat klart på TV.
Förresten, om det är någon som vill bli länkad kan ni bara säga det i en kommentar till dehär inlägget. :)

Puss <3

Photoshop

Hejhej!
Jag tror inte att jag har nämnt det, men photoshop är ett av mina stora intressen! Framförallt när det kommer till bild-redigering. Här kan ni få se lite ögonbilder jag jobbat fram i photoshop. Som ni ser har jag mest jobbat med att sminka osv.






FÖRE                                       EFTER


FÖRE                                  EFTER




Såna här inlägg hamnar alltså inte under foton, utan under 'Photoshop' eftersom jag dels inte tagit alla och jag har redigerat dom med annorlunda färger osv.

Puss <3

Sol vind och vatten

Hej! Idag har jag varit nere vid stranden och badat och solat igen. Jag blev itne speciellt brun, och mina märken efter att jag solade med shortsen är fortfarande kvar. Får väl fuska lite med hjälp at BUS eller nåt.Men jag vet inte riktigt hur det blev med vädret. Det mulnar på mer och mer.. Inte kul. Åh nej! På lördag ska jag vara barnvakt på mina grannars bröllop. Kul, inte. *suck*. Jag måste ringa dom också, men jag har verkligen inte lust att vara barnvakt. Deras barn är.. ganska jobbiga. Hoppas jag får tillräckligt med pengar för jobbet, annars blir jag riktigt sur.
Hur har ni haft det idag? Hoppas ni har det mer soligt än vad vi har det här. Nu börjar det se ut att bli riktigt dåligt väder. Passa på att ta del av solen så länge den finns, säger jag bara! Njut som tusan.



Det är i alla fall fortfarande lika skönt att bada!

Puss <3

Bilder från Storbo/Särna

Hej! Gissa vad? Jag har äntligen laddat över bilderna från Storbo och Särna.
Vi åkte alltså till Särna med lånad husbil på fredagen. Det var ganska spännande att bo i husbil. Jättekul, faktiskt! På själva färden kan man ju ligga och sova (vet inte om det är lagligt, men det gjorde vi ialf) och sitta vid bord och skriva eller vad man vill.



När vi kom fram var det självklart dags att bada, efter den otroligt jättevarma färden med husbilen (det var något fel på ac:en)


Vi gick sen och kollade på gammelkyrkan. Sen gick vi och badade igen flera gånger, men det har jag inga bilder på.


Kolla in vilken otroligt vacker solnedgång vi fick vara med om!


Dagen efter hubilade vi upp till Storbo, där själva släktträffen skulle äga rum. Här har vi Frida, min kusin, som kom lite efter oss från Mora dit. (visst är hon söt?!)


När släktträffen drog igång åt vi lunch och hade det... jag kan inte ljuga och säga att vi hade det kul, för alla barnen var dödsuttråkade. Men ialf, de som hade hand om allt utmanade oss på en "överraskning" och den var att de drog med oss till ett gammalt hus som mammas farfar hade bott i när han var liten. Glömde jag förresten att nämna att släktträffen hölls för honom för att han skulle fyllt 100 år i år?


Vi han bada lite i sjön, sen var det dags för ytterligare en tripp, denna gången med egna steg till skogen. Vi gick och gick, alla höll på att bli uppätna av knott och mygg. Sen kom vi fram till en resturang där vi fick världens godaste mat. Fläskfilé, jättegoda sallader och potatissallad (därtill förrätt och efterrätt)


Vi träffade också på jättefina hästar! :) Däribland världens näst minsta häst.

Släktträffen gick från att vara en urtrist misslyckad samling med släkten, till att bli en rolig kväll med god mat. :)

Puss <3


Ner till vattnet

Nu ska jag, min bror och pappa ner till klarälven och bada. Skönt! Igår tog vi ett kvällsdopp där och det var jättevarmt :)
Jag vet, jag är jättelat för jag har inte orkat lägga in bilderna från den senaste tiden. Men jag fastnar liksom hela tiden i boken "Näckrosdammen" som tillhör En ö i havet-serien. Så himla bra!
Men vi hörs senare när jag är lite piggare!
Puss <3

Tisdag

Hej! Jag kom precis in efter att ha stekt i solen ett kort tag. Det blev så sjukt varmt, så jag gick in också blev det tråkigt.
Jag är megatrött, så mer inlägg om resan med husbil, badet igår osv. kommer senare. Anledningen till att jag är så trött är att inatt när jag skulle sova flög det in en jättestor gräshoppa i mitt rum. Jag var tvungen att väcka pappa så han jagade runt efter den inne på mitt rum och det blev ett himlans stohej. Och sen när han väl fått tag på den hade jag såklart lite svårt att somna för jag var rädd att det skulle flyga in mer äckliga grejer.
Man får väl se om jag orkar sen. Jag har förresten en himlans massa saker att fixa med bloggen, jag ska fortsätta med designen (ja, nu börjar jag äntligen komma igång) och som sagt skriva endel inlägg.
Hoppas ni har det soligt där ni bor och att ni orkar gassa lite längre i solen än vad jag gör. Och glöm för guds skull inte att smörja in er! :)
Puss <3

Namnsdag

Jag har faktiskt namnsdag idag, glömde jag nämna. Kristina dagen, jag heter det i andranamn :) Kolla vilka jättesöta små "stativ" med öhm... små... tavlor? på som jag fick! :) TACK! Så fick jag även en fika på, när jag vill, var jag vill. Puss på mamma <3





Taggar camping som tusan! Imorrn (TIIIIDIGT, typ 8.00) ska vi dra oss iväg i våran lånade husbil som inte verkar funka som den ska, haha. Vattnet läcker och elen krånglar. Men det blir nog bra. Det är en jättefin husbil! Med morderna grejer och så (som inte funkar, men det är ju ändå fräscht, om man bortser från de fula tygen). Hihi. Det ska bli jättekul! Kommer ju tyvärr, som sagt, inte vara aktiv, men ni får gärna kommentera och så ändå :) När jag återkommer efter allt har jag nog endel spännande (eller inte (;) bilder som ni kan kolla in.

Puss <3

Receptet på en perfekt frukost



Åh herregud vilken god frukost jag åt för ett par dagar sedan! Jag har alltid haft problem med frukosten; jag brukar vara jättehungrig när jag vaknar, men jag orkar ändå bara en macka. Ingen bra start på dagen! Ajaj. Men ojojoj vilken god frukost jag tog kraft och tid på mig att göra då! Kolla in vad gott! Den här frukosten skulle jag kunna leva med resten av mitt liv, ialf :)

Varmt tee
Juice
Drickyoghurt
Melonskivor
Två mackor (en med både gurka och ost och en med bara gurka)

Yummi! Dessutom var det en hyfsat nyttig frukost.

Puss <3

Dagens outfit

 
(haha, ni får ursäkta kalddet på spegeln (;)

Linne - Gina Tricot
Jensshorts - KapphAl (har klippt av dom själv)


Väldigt enkel, men jag gillar det! Passar perfekt en varm dag som denna :)

Puss <3
 

Ut och resa!

Jag vill bara att ni ska veta att jag inte kommer vara aktiv i helgen. Jag ska på släktträff i dalarna. Ser inte fram emot det, dessutom ska vi campa men en lånad husvagn. Får se hur det blir, man kan ju i alla fall hoppas på sol och bad! :D Så kanske jag kan försöka sola lite så jag blir brun. Okej, det är redan kört på låren, för där är jag redan illröd, men kanske smalbenen osv? :) Jag återkommer snart med ett nytt inlägg, puss <3


En dag på stranden

Hej allihopa! Jag har precis ätit en god middag som innehöll pasta och skaldjurssås.
Som ni läste i rubriken har jag vart på stranden med min bror och pappa idag :) Här kommer lite bilder:


Här är då jag. Haha :P



Jag låg osmart nog med jeans-shorts på mig när jag solade. Inte så smart drag, kanske.


Det var iiiiskallt i vattnet, så jag badade inte. Även fast det var sjukt varmt!


Jag hade lackat naglarna också :) Passade fint till min gula klänning


Vi hade köpt med oss lite goda bagetter ((:


Också drack vi god festis


Fast nöjet var helt bortblåst när vi kom hem och jag hade bränt mig. Speciellt på låren, eftersom jag haft shorts och jag råkat somna när jag solade på magen. Det ser ut som om att jag har vita shorts med röda tajts under på mig. Inte bra. Så nu är pappa iväg och köper after sun.

Hur har eran dag varit?

Puss <3

Converse

 
Det finns inte många ord som kan beskriva kärleken till de här skorna. Helt... underbara! Passar nästan till allt (i alla fall inom min stil) och finna i alla möjliga färger! Jag själv äger 3 st, orange-röda (lite tegel-färg, kan man säga), mörkblå och mörkgrå. Jag ska samla på min fler och fler med tiden. De färger jag drömmer om speciellt är gula, gröna, ljuslila och guld-mönstrade. Fast det finns tusen miljarders olika converse som skulle sitta fint i min skohylla.

Visst måste du hålla med mig om att dessa skor är underbara? HELT fantastiska, helt enkelt.
 

Hej bloggen

Hej allihop!
Har precis tagit en skön dusch och ska snart lacka mina tå och finger-naglar för jag ska till stranden imorrn :) Jag MÅSTE sola mina otroligt vita ben xO Herregud, man har inte alls haft mycket sol att sola i den här sommaren. I alla fall här där jag bor. Idag är det fint, och imorrn har de lovat en solig da imorrn. Vi får väl se hur det blir med det.... Men jag tror i alla fall inte att jag ska bada imorrn. Det är nog kallt i vattnet! Det är ju ändå vänern vi pratar om...
Jag har faktiskt fått lite kommentarer nu! Tack så jättemycket för det! Ni får mer än gärna kommentera så mycket ni har lust med. Jag med min inte alls så välkända blogg blir mycket glad för det!

Puss <3
 

Hemmagjort tee

Hej! Jag och min bror har precis gjort klart vårt hemmagjorda te. Jag har inte smakat det än, men ikväll gör vi nog det ;) Jag tänkte vis hur man gör, så ni också kan göra ett egna te, helt gratis!



Plocka blad och bär
Man kan plocka blad eller bär, eller båda, det är som ni vill ;) Men tänk på att bären oftast ger mer smak, så jag skulle föredra att blanda.
Innan du plockar måste du försäkra dig om att bladen eller bären inte är giftiga.

Skölj av
För att bladen och/eller bären ska bli riktigt rena, skölj av ordentligt. Plocka också av eventuella smågrenar. 

Torka luftigt
För att bladen/bären ska bli riktigt torra, använd en plåt med lufthål i, så det luftar både under och överifrån. Det går bra med en vanlig plåt också. Det kan ta flera dagar eller veckor innan bladen/bären blir riktigt torra, olika från växt till växt.

Smula
När bladen/bären är riktigt snustorra är det dags att smula ner dom i en burk eller vad du vill använda. Tänk på att bevara teet med lock på, så att det inte blir dammigt.

Drick
När du ska göra iordning ditt tee för att dricka, lägg det i en teekula och vänta på att vattnet tar smak. Tillsätt mjölk och socker om du vill. Hoppas det smakar! ;)


Prova gärna! :)
 

Det perfekta receptet på en perfekt myskväll!

Hej! Jag letade runt lite på olika sidor och kokade ihop detta montaget i Photoshop! Man kan helt enkelt kalla det ett recept på en perfekt myskväll
Mysdress för otrolig komfort, glöm ej!
Mjuka tofflor att låta fötterna slappna av i
Popcorn perfekt för en myskväll med film
Godis jättegott att snaska på
Några superbra filmer som underhållning
Nåt gott att dricka för att släcka törsten efter de salta popcorna


Såhär ser definitivt min perfekta myskväll ut!

Puss <3
 

Söta smycken från asos.com!

Jag checkade in asos.com lite nyss, och hittade dessa läckra halsband! Är dom inte söta? ;)

Punky Pins Birdy Love Necklace French Connection King Fisher Charm Necklace Punky Pins Heart 'N' Wings Necklace
Pink Accessories - Black Crystal Spec's Pendant   ASOS Love Birds On Perch Necklace   Pacha Homespun Charm Necklace

Fina, inte sant? Jag har jättesvårt att bestämma mig för en favorit, men jag tror jag gillar de sista med olika figurer bäst!
Vilken är din favvo?

Puss <3
 

Dagens outfit!

Hej folk! Idag ska jag och släkten (en bit av den, ialf) till Mariebergskogen. (igen). Vi ska spela minigolf, kolla på djur, fika osv. Men ialf, såhär ser jag ut idag (:



(jag var tvungen att täcka över ansiktet för det såg helt fail ut)

Klänning - Gina Tricot
Pants - KapphAl
Väska - TopShop
Hatt - Hatt affär i sthlm
Halsband - Marknad


Puss <3 Återkommer senare
 

Min blogglayout

Hej! Det går inte så bra för min blogg-layout, hörrnini. Jag är allmänt sämst på sånt som har med kodning att göra, därför ser den ut som den gör. Och det får ni leva med ett tag. Hehe. Vet inte hur länge, jag får se om jag kommer på hur jag ska ha det eller om någon får hjälpa mig ;)
Puss <3

Jennie-böckerna!

                             

Nu har jag läst ut dom här böckerna! Dom var jättebra!
'Saknad Jennie, 3 år', 'Vad hände med Jennie?' och 'Måste Jennie välja?'
Superduper ;) Dom är skrivna av författarinnan Carolyn B. Cooney.

Om jag ska betygsätta så får nog alla tillsammans 4 av 5
Den första boken var väldigt rörig och svårläst. Jag hade svårt att uppfatta var de befann sig hela tiden och man fick inte riktigt reda på alla känslor hon hade så nogrannt.
Den andra boken var bättre! Då fick man veta mer hur hon tänkte och var hon befann sig osv.
Den tredje var bäst! Mycket enkel att förstå och väldigt lätt!

Hela storyn om en 16 åring som inser att hon blev kidnappad som 3-åring är helt enastående!
Så jag... rekommenderar dessa böcker starkt!
 

Dagens köp

Kolla in vad jag hittade på Åhléns idag för 24:50!

En bok om allsång på skansen. Inte för att jag är 'Allsångs-nörd', men kolla vad som fanns innuti;

Jag vet inte om jag någonsin nämnt i min blogg att jag är ett Arken-freak? Men well, det är jag ;)

Förövrigt är släkten här och p.g.a det har jag inte haft så mycket tid kvar till bloggen så jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen.

Jag återkommer senare. Puss <3
 

Utseende på blogg!

Hej alla! Som ni säkert märker håller jag på att fixa med utseendet på min blogg. Jag har hitills ändrar på lite färger och bytt bild osv, men jag vill ha förslag på vad jag mer skulle kunna hitta på! Eller ändra på. Jag är HELT öppen för förslag och tål kritik. Tyck till!

Torsdag

Hej bloggen! Hur mår alla? Hoppas bra ;)
Idag har jag och min familj slöat i solen på bomsta (enorm badplats i Karlstad). Det var faktiskt blåsigt :O Men jag tror och hoppas att jag faktiskt lyckas fått lite färg! :D När vi kom hem kom Nina (min låssasyster) och Jesper (hennes 1.5 åriga son) på besök, vilket var väldigt kul! Vi åt goda grill-spett och ännu godare chokladpuddingar till efterätt. Jag vet, jag är så HIMLA dålig på att hålla igång min blogg, men jag är så lat så jag orkar inte. Haha.
Well, nu ska jag kika runt lite på internet och göra lite andra tråk-saker.
Puss alla <3

Arvikafestivalen

Hej igen. Nu kommer det lite bilder från när jag var på arvikafestivalen. Det var sjuuukt kul där!


Här har vi då självaste vintergatan som man ser så fort man kommer in från den södra ingången. Det är den största scenen på arvikafestivalen. (jag ber om ursäkt för den bikini-klädda, svarthåriga tjejen som råkade komma med på bilden)


Detta är Apollo, den näst största scenen, som förövrigt placerar sig under ett tält, som ni ser på bilden.


Vi såg lite på The Hellacopters.
3/5 plus


Kent var otroligt bra!
4/5 plus

Dagen efter kollade vi på ett band vid namn 'The Go! Team' som var HELT underbara! Musiken var inte min smak, men jag kunde inte låta bli att dansa p.g.a den otroliga energin sångerskan hade att ge! Hon stod inte still en sekund. Det gjorde inte publiken heller. Energin smittade av sig på alla! Ett minus i kanten för att det i början var rörigt. Mitt i allt tog några andra ur bandet tag i mikrofonen och sjöng en sång. Man blev lite förvirrad. Men energin fanns hela tiden där!

Jag hittade faktiskt 4 saker med The Ark på hela festivalen! (hehe). 2 pins (som jag självklart köpte), en tröja (som jag redan hade, och därför inte köpte) och en LP-skiva. Men jag undrade vad jag skulle ha den till eftersom jag inte har någon sån LP-'spelare' eller vad det heter hemma, så den skippade jag.

Puss <3
 

Senaste shoppningen!

Hejsan! Förlåt för att jag vart dålig på att uppdatera, men jag har vart i Arvika och på arvikafestivalen hela helgen och dels har jag inte haft tid och dels inget internet... Så det hade vart svårt även om jag hade haft tid ;) Bilder från arvikafestivalen kommer efter detta inlägget. Nu bara måste jag ju visa vad jag köpt med farmor! Allt har jag shoppat med henne i sthlm utom de blå jeansen och de blå conversen! ;) Jag minns tyvärr inte vad allt kostade så jag skriver bara vart jag köpt det.


2 st T-shirts, Monki


Musse Pigg T-shirt, Lindex


Hatt, en hattbutik på Götgatan i Sthlm, minns tyvärr inte namnet på butiken


Jättesöt pjamas, Kapphal


Jeans, hög stuprörsmodell, Cheep Monday


Ramones-tröja, affär i Gamla stan (som jag heller inte minns namnet på)


Väska, Kapphal (förlåt för dålig bild)


Liten, vit väska, TopShop


Plånbok, Wedins


Bekväm tunika, Gina Tricot


Fake-converse, Kapphal


Blå Converse, Converse


Tre böcker, Akademibokhandeln


Superman-tröja, gatustånd på Hötorget i sthlm


Pennor och antecknings/kladdblock, Monki


Makeup-brush (x2, en stor och en liten), kajal och mascara, H&M

Japp, det var det! Men jag handlade även lite andra smågrejer som jag inte hittade när jag skulle fota ;) Nej, nu ska jag börja förbereda för nästa inlägg som kommer handla om när jag var på arvikafestivalen! :D
Puss sålänge <3
 

Marja Entrich

Hej igen!
har ni någonsin hört talas om Marja Entrich? Jag har deras ögonremover och jag rekommenderar den! Marja Entrich har ansikts-rengöring, ansiktskrämer och oljor, kroppskrämer, hygienprodukter för hud och hår, herrserie, vitaminer/kosttilskott och make up. Testa!



besök också deras sida för mer information: http://www.marja-entrich.com/

Nu måste jag packa! Godnattpuss <3
 

Sista dagen i Sthlm

Hej! Idag var det sista chansen för shopping i Sthlm, eftersom jag antagligen inte hinner med mer än mataffärer imorrn. Efter att jag och farmor gått HIMLANS mycket idag var vi både jättetrötta i fötterna och allmänt trötta. Så vi käkade lite thaimat med Moa (kusin) och morfar. Det satt perfekt i magen för ett lätt illamående. Och nu sitter jag här vid datorn och försöker klämma i mig en bakelse. Herregud. När man är hos farmor vet man itne riktigt hur matmålen blir. Till frukost åt jag ballerina-kakor. Får se hur det blir sen när jag kommer in i de vanliga matvanorna. Hehehe. Mr antagligen inte lika illa då.
Dett har jag köpt idag:
Kajal, ögonskuggsborste x 2, mascara, vattenfast penna, bläckpennor, ett litet block man kan kladda i, 2 tröjor, superman tröja, väska (hehe. har köpt två nya väskor.), en sjal, en hatt, present till mamma och två hårband. Nu är det bara att vänta och se vad mamma ska säga när hon ser allt jag köpt. Därför tycker jag att dendär presenten jag köpt var en bra ide för att lugna henne. Nämen, jag köpte faktiskt presenten för att göra henne glad och jag älskar att ge bort presenter.
Det känns lite vemodigt att åka hem, men jag vet ju att arvikafestivalen väntar, så SÅ tråkigt är det faktiskt inte. Och jag gillar att åka buss ifred så jag kan sitta och läsa, käka godis, lyssna på musik, rita osv.osv. Bara man har med saker att hålla en sysselsatt med är det helt okej! ;)
Puss o kram <3

Ny Beyonce?

Kolla, vilken otroligt söt liten tjej! En ny Beyonce kanske? ;)

Dofta som Paris!



Namnet 'Paris Hilton' får mig mest att tänka på fylla och skandaler. Men att gilla hennes nya parfym kan jag inte låta bli att göra! Vanligtvis använder jag nästan aldrig parfym, men på fester doftar jag gärna lite parfym. Paris nya parfym CanCan är underbar! Prova om du inte redan gjort det ;)
 

I väntan på ny design..

Ni som besökt bloggen tidigare minns säkert att den hade ett helt annat utseende då. Nu har jag bytt design... Ska absolut inte ha kvar denna, ska fixa med designen så fort jag har tid... vilket jag inte kommer ha på länge, men håll ut! Jag vill verkligen att det ska bli så bra som möjligt så jag tar god tid på mig.
Puss <3


Compeed



Måste bara göra reklam för dessa sjuuukt bra skavsårsplåster! Det är som en extrahud man sätter som ett plåster på foten. Rekommenderas verkligen! Det är dyrt, men värt det.
 

Tisdag

Hej!
Sitter här och mumsar på 'salta katten'. är egentligen jättemätt efter McFeasten som jag köpte på McDonalds, men det är otroligt gott så jag kan inte hålla tassarna borta! ;)
Idag har jag och farmor mest gått runt i Sthlm. Vi har typ vart inne på alla bra affärer så vi har inte så mycket kvar. Ändå väntar en hel dag till. Har inte köpt så mycket idag. Ramones-tröja, hårspännen och film. Det blir mer imorgon, får vi hoppas på. Men jag har faktiskt ett problem. Jag vet inte hur jag ska få ner allt i väskan! Jag fick knappt igen den när jag skulle åka. Får köpa en eller låna en av farmor.
Längtar grymt mycket tills jag kommer hem och kan ta kort på allt och lägga in! Vet att det är tråkigt när det är lite bilder och mycket snack i bloggen.
Ses, puss <3

RSS 2.0